Svenska (Sverige)English (United Kingdom)

Frequently Asked Questions

Vad kan jag göra?
Var är nästa event?
Hur lång tid varar eventet?
Behöver jag trummor?
Vad är syftet med allt det här?
Vem/vilka organiserar eventet?

Vad kan jag göra?
 Tja, hur långt är ett snöre? Det är bara en fråga för att illustrera att du kan göra så mycket som du personligen är villig att göra. De viktigaste sakerna som vi skulle vilja att du gör är:

1. Bli medlem i UnitedBeat, gå med i våra grupper, på Facebook etc och delta i evenemangen.
2. Gå med i vårt utbytessystem (UnitedBeat Community Exchange System)
3. Sprid informationen och få andra att gå med. Även om du inte kan medverka vid ett evenemang kan du få dina vänner i den stad eller område att gå och delta i det roliga.
4. Ge förslag på hur vi kan göra evenemangen/utbytessystemet större och bättre. Vi värdesätter dina kommentarer.

Var är nästa event?
Nästa event håller på att planeras. Vi kommer att hålla dig uppdaterad så snart vi har en bra plan. Du är välkommen att emaila oss med förslag på framtida event.

Hur länge håller eventet på?
Det beror helt på vilket eventet är.

Behöver jag trummor?
Nej. Även om det skulle vara bra om alla hade en riktig trumma så förstår vi att detta är mycket begärt. Vi hellre att du du bara är med och tar med dig en hink eller något annat fiffigt att trumma på om du inte redan har en trumma. I stort sett allt som har ett basliknande ljud kan användas som din trumma.

Vad är syftet med allt detta?
Vi vill öka medvetenheten kring det som förenar oss människor och världen vi lever i - vårt mål är att hjälpa till att göra världen mer rättvis och jämlik för alla.


Vem organiserar eventen?
Eventen arrangeras av UnitedBeat. UnitedBeats främsta arrangörer är David Degbor, Izabella Klüft och Jon Klüft. Vi är också de som startade UnitedBeat 2010. Du är varmt välkommen att joina oss!

 

UnitedBeat Facebook Group


You are here FAQ